Wij kopen ook jouw wagen

Ontvang steeds de beste prijs, ongeacht het merk. Ontvang een prijsopgave

Land Rover Asse

Een familiebedrijf met meer dan 60 jaar expertise Leer ons kennen

Het Land Rover Salon

Dit jaar in onze concessie! Breng ons een bezoek in alle rust en kalmte. MEER WETEN

Nieuwe Range Rover Sport

Intens, spectaculair, compromisloos. Nu in onze showroom te ontdekken! MEER WETEN

Range Rover Evoque PHEV

Compact, stedelijk, oplaadbaar. MEER WETEN

SNEL LEVERBARE LIMITED EDITIONS UIT DE DOEKEN

Ontsluier er elk geheim van en ga aan de haal met een voordeel van € 4.700 MEER WETEN

SVO Specialist Centre

Land Rover Asse is officieel erkend als SVO Specialist Centre. Exclusiviteit, luxe en prestaties! Meer weten

UITGELICHT

 • Welkom in onze familie. Welkom bij Van Vaerenbergh.

  Al meer dan 60 jaar staat de familie Van Vaerenbergh dagdagelijks voor jou klaar. Word jij binnenkort ook lid van onze familie? Breng dan zeker een bezoek aan onze concessie.

  Lees meer
 • Saloncondities bij Land Rover Asse

  Om de saloncondities van Land Rover te ontdekken, moet je bij Land Rover Asse zijn. Want in 2023 leiden alle wegen naar onze showroom. Fiscaalvriendelijke Plug-In-Hybrides, een ruim aanbod aan stockwagens, een overnamepremie op jouw huidige wagen, gunstige financieringstarieven en zoveel meer. Ontdek het allemaal in onze concessie te Asse.

  Lees meer
 • Wijzigingen fiscaliteit 2023 en fiscaalvriendelijke PHEV-modellen

  Bestel een Plug-In-Hybride voor 1 juli 2023 en optimaliseer jouw fiscaal voordeel. Ontdek het volledige Plug-In-Hybride gamma van Land Rover, met bijhorende fiscale voordelen.

  Lees meer
 • VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

  U wil ons ontmoeten, hetzij online, hetzij in onze showroom? Alles kan! Vraag hier uw afspraak aan. We ontvangen u met open armen en maken daar graag tijd voor vrij.

  VRAAG HIER UW AFSPRAAK
3/01/2023

Open op zondag tijdens het autosalon

Op zondag 15, 22 en 29 januari, alsook 5 februari zijn wij geopend. Kom langs en ontdek de saloncondities!

Lees meer
1/01/2023

Het Land Rover Salon

Het autosalon vindt dit jaar plaats in onze concessie! Geniet dankzij de saloncondities van een voordeel tot meer dan € 6.000 afhankelijk van het gekozen model. Ontmoet ons in onze showroom of boek een online afspraak. We staan hoe dan ook voor u klaar.

Lees meer
1/01/2023

Maak kennis met het Plug-In-Hybride gamma van Land Rover

Beschikbaar op quasi het volledige Land Rover gamma en fiscaal aftrekbaar tot 100%. Ontdek hier welke Plug-in Hybride Land Rover het beste bij u past.

Lees meer
30/12/2022

Range Rover Evoque PHEV

Op zoek naar een praktische, luxueuze en compacte hybride-SUV? De Land Rover Range Rover Evoque PHEV heeft alles in huis om u te bekoren. Stedelijk en stijlvol, ontdek hier al zijn geheimen.

Lees meer
19/11/2022

Nieuwe Range Rover Sport

Intens, spectaculair, compromisloos. Ontdek de meest dynamische Range Rover ooit gebouwd en zijn spectaculair debuut. Sportieve luxe heruitgevonden. Nu in onze showroom te ontekken!

Lees meer
18/11/2022

NIEUWE RANGE ROVER

De nieuwe Range Rover is de ultieme expressie van een ongeëvenaard raffinement en luxe. Hij is de meest begeerlijke Range Rover ooit ontworpen door Land Rover. Wacht niet langer en ontdek er hier alles over.

Lees meer
14/11/2022

Kies voor een Land Rover als bedrijfswagen

Een bedrijfswagen kopen of leasen? Ontdek er alles over in onze showroom.

Lees meer
1/11/2022

Wij kopen ook jouw Land Rover

Kies voor een snelle en betrouwbare partner voor de overname van jouw huidige Land Rover. Dankzij onze sterke expertise in Land Rover krijg je steeds de beste prijs, conform de markt.

Lees meer
30/09/2022

Discovery Sport & Range Rover Evoque Limited Edition

Niet alle modellen hoeven lang op zich te laten wachten. Onze snel leverbare Limited Editions uit de doeken? Klik hier en ontsluier al hun geheimen, inclusief het klantenvoordeel van € 4.700, beschikbaar op Discovery Sport en Range Rover Evoque.

Lees meer
14/09/2022

Defender 75th Edition

De Defender viert 75 jaar Land Rover en eert zijn afkomst met de gelimiteerde serie 75th Edition.

Lees meer
18/07/2022

Land Rover Discovery: de ideale sleepwagen

Zelfs in de meest kritische situaties, blijkt de Land Rover Discovery geen enkele uitdaging uit de weg te gaan, mede dankzij een aantal hoogtechnologische sleephulpsystemen en een sleepvermogen tot 3.500 kg.

Lees meer
14/07/2022

Land Rover What3Words Navigatie

Navigeer met uiterste nauwkeurigheid naar elk denkbaar punt overal op aarde in slechts 3 woorden. Land Rover is de eerste autoconstructeur die een uiterst betrouwbaar navigatiesysteem biedt - waarmee u zelfs de meest afgelegen locaties kunt bereiken - dankzij de innovatieve What3Words-technologie die in de auto's van ons merk wordt ingebouwd.

Lees meer
31/05/2022

Nieuwe Land Rover Defender

Dit is de nieuwe Land Rover Defender. Een voor de 21e eeuw heruitgevonden icoon. Hij is slim, capabel en veilig voor het hele gezin en alle lifestyles. Op zijn eentje vertegenwoordigt hij een eigen categorie. Nu ook beschikbaar als Defender 130 met 8 volwaardige zitplaatsen. Stel uw geduld niet langer op de proef en ontdek hem nu!

Lees meer
20/09/2021

Land Rover SVO Specialist Centre

Land Rover Asse is het eerste, officiële SVO specialist Center in België.

Lees meer
5/05/2021

The Perfect Storm

Dat ook de Land Rover Plug-in Hybrid-modellen tegen extreme weersomstandigheden zijn opgewassen, blijkt uit de challenge die Land Rover onlangs aanging met wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon. Zij bonden tijdens 'The Perfect Storm' op het strand van Terschelling de strijd aan met elkaar én met de elementen.

Lees meer
1/09/2020

Land Rover Approved: standaard met 2 jaar garantie

Gecertificeerde Land Rover directie- en tweedehandswagens met hoge kwaliteitsstandaarden, standaard met 2 jaar garantie en Land Rover Assistance. Land Rover capaciteiten van de bovenste plank kunnen ook in een jonge, volledig geïnspecteerde en in onberispelijke staat gebrachte Land Rover.

Lees meer