Welkom bij de nummer één Land Rover verdeler van België

UW THUIS VOOR
EEN LAND ROVER

Boek hier uw proefrit

Ruimste aanbod van België

Land Rover Asse is al meer dan 10 jaar lang de nummer één verdeler van Land Rover in België. We heten u zoals steeds van harte welkom in onze concessie! Kom gerust eens langs en geniet van bijzondere voorwaarden op alle modellen in voorraad.

Eén van de grootste troeven van Land Rover Asse is de ruime voorraad aan nieuwe wagens. Land Rover Asse heeft meer dan 50 nieuwe wagens die meteen voor u beschikbaar zijn in tal van verschillende kleuren en uitvoeringen, en met een waaier aan opties en accessoires. Nergens anders heeft u zo een ruime keuze aan wagens die meteen beschikbaar zijn.

LAND ROVER APPROVED TWEEDEHANDS

U wil liever een tweedehandsauto kopen? Ook dan bent u bij Land Rover Asse aan het juiste adres. Het merendeel van onze tweedehands wagens dragen het Land Rover Approved-label, dat garant staat voor kwaliteit. Elke tweedehands Land Rover die voorzien is van dit label, werd met zorg nagekeken op 165 punten door onze vakmensen. Bovendien krijgt u standaard op al onze Land Rover Approved tweedehandsauto's 2 jaar garantie mét wegassistentie. Zo kunt u steeds met een gerust hart de baan op.

Benieuwd naar ons aanbod? Meer dan 50 jonge tweedehandsauto's wachten op u in onze showroom!

KOM LANGS VOOR EEN TESTRIT BIJ LAND ROVER ASSE

Zin in een testrit? Dat kan! Van maandag tot en met zaterdag kunt u onze ruime vloot aan demovoertuigen komen testen om zo de auto van uw dromen te vinden. Ook voor een offerte op maat bent u bij Land Rover Asse altijd meer dan welkom.